лого ЕНЕРДЖИ ЕКОНОМИ ООД гр. Петрич

Информация

гр. Петрич, ул. Места 22

sales@energy-economy.eu

посещения: 9 188

Свали

За Контакти

Други Търговия Промишлена индустрия

Описание:ЕНЕРДЖИ ЕКОНОМИ ООД ЕНЕРДЖИ ЕКОНОМИ ООД е компания, основана в Петрич, България през 2012, за да покрие нуждите от икономично и екологично отопление. 

 

 

снимка на [node:title]

 

Печки

Направете правилният избор. Комбинирайте неповторима топлина и уют с уникална визия и стил. Изборът на печка e важна част от декорацията на Вашият дом.

 

Камини

Изживейте щастливите семейни моменти с безопасна и енергийно ефективна камина за вграждане. Радвайте се на комфорта на пламъка без опасността на открития пламък.

 

Спестете пари!

Отоплението на Вашият дом може да бъде екологично и икономично, просто трябва да изберете възобновяем енергиен източник. Можете лесно да намерите това, което пасва на стила Ви в големият набор от продукти, които предлагаме.

 

За нас

Енерджи Економи е компания, основана в Петрич, България през 2012 от Митко Маринов, Кристиян Антонов и Атанасиос Захариадис, за да покрие нуждите от икономично и екологично отопление. 
Дейността ни е търговия на едро и дребно и притежава собствен транспорт. 
Фокусира се на икономичните решения заради големия дефицит на достъпни горива. Работим с продукти произведени главно в България, с отлична цена и високо качество. 
Ние сме ексклузивен дистрибутор за региона на пелетни камини Eco Spar, отличаващи се с достъпна цена и много високо качество. 
Предлагаме всичко необходимо за Вашето отопление 

  • Камини и готварски печки,
  • Котли на твърдо гориво, 
  • Пелетни камини, 
  • Соларни системи за битова гореща вода,
  • Радиатори, 
  • Димоотводи и всички видове тръби и фитинги необходимо за свързването на Вашата централна отоплителна система.

Контакти:

Адрес на шоурума: гр. Петрич, ул. Места 22

Енерджи Економи - 0745/ 9-91-14

Споделете:

Подобни фирми