лого Нира ЕООД гр. Велико Търново

Информация

гр. В. Търново, ул. "Моско Москов" №7

nirasd@abv.bg

посещения: 2 376

Свали

За Контакти

Други Почистване

Описание:

"НИРА" ЕООД е лидер сред фирмите за управление на отпадъци в България!

Разполага с лицензии за събиране, транспортиране и съхранение на опасни отпадъци, като:

химикали ,галванични утайки , разтворители ,утайки от пречиствателни или течности на основата на петрола, замърсени с опасни вещества неметални отпадъци и пластмаси, текстилни отпадъци, медицински отпадъци, акумулатори ,отпаднала битова техника и др.

Фирмата има офис и бази в гр.Пловдив с цел облекчаване обслужването на клиенти от южна България.

Предлага услугите си за комплексно обслужване-управление на всички генерирани от Вас производствени опасни и неопасни отпадъци. В услугите си включва и безплатно събиране на всички генерирани опаковки от земеделски кооперации.

С притежаваните лицензии и разрешителни за работа със всякакъв вид отпадъци „НИРА”ЕООД подготвя-почиства халета, заводи, терени за продажба или даване под наем, почиствайки ги от всички натрупани с времето опасни и неопасни отпадъци.

“НИРА”ЕООД разполага със лиценз за работа със стоки за двойна употреба (изделия на отбраната) и със национален безсрочен лиценз за търговия със скрап от черни и цветни метали.В тази връзка предлага нарязване на скрап и почистване от отпадъци на парови и централи, взривоопасни обекти, производствени халета. Разполагаме с алпинистка бригада за нарязване или почистване, боядисване, демонтиране на трудни височинни обекти.

Фирмата предлага разрушаване и премахване на сгради, почистване на терени от всякакви строителни обекти. 
Предлагаме почистване и отпушване на канализации, колектори, утайници, шахти, резервоари и др.

За всичките си услуги фирмата работи на изключително изгодни цени!​​​

Споделете:

Подобни фирми