×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/industrialen-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 313 of /home/logixpny/public_html/industrialen-portal.eu/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).
лого ППМЕО ООД град Севлиево

Информация

гр. Севлиево , ул. "Баучер" №10

office@ppmeo.com

посещения: 4 194

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Други Търговия

Описание:

ППМЕО ООД е основана през 2010 г. в град Севлиево, като фирма занимаваща се с Проектиране Производство и Монтаж на Електро Оборудване в областта на енергетиката и индустрията.

 

Дейността на фирмата се развива в три основни направления:

  • Производство, основен ремонт и  продажба на резервни части за маломаслени прекъсвачи тим ММО 110 kV;
  • Проектиране, изработване, демонтаж и монтаж и въвеждане в експлоатация на електрооборудване средно и високо напрежение;
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз на електрооборудване СН и ВН, на различни производители;

 

По настоящем в ППМЕО работят 21 души. Екипът е изграден от висококвалифицирани електроинженери и конструктори с дългогодишен опит в производството и монтажа на  електрооборудване за средно и високо напрежение, а така също и млади специалисти.

Компанията разполага с напълно оборудвана производствена и складова база в град Севлиево, а така също и със собствен транспорт, за изпълнение на проекти и услуги на обектите на своите клиенти.

През месец март 2013 г., на базата на сключен Договор с компанията АВВ,  ППМЕО ООД стана правоприемник в производството, ремонта и окомплектовката на резервни части за маломаслени прекъсвачи ММО 110 kV.

ППМЕО ООД изпълнява различни проекти, включващи доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудване ВН, като разединители, прекъсвачи, измерителни трансформатори и съответните стоманени конструкции за тях.

За уредби СН, компанията предлага проектиране и пълен ретрофит на класически килии и комплектни разпределителни уредби (КРУ), както и оборудване на нови мощности.

Фирмата има богат опит при работа с различни местни и чуждестранни производители на електрооборудване, представени на българския пазар, като

АВВ, Siemens, Schneider, Coelme и др.

За периода от своето основаване, ППМЕО ООД се е утвърдила като коректен, отговорен и ангажиран към клиентите си партньор при изпълнение на различни проекти. До момента клиенти на фирмата са дружества и компании занимаващи се с производство, пренос и разпределение на електроенергия, индустриални предприятия, както и фирми с електромонтажна, строителна и търговска дейност.

Споделете:

Подобни фирми