×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/industrialen-portal.eu/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/logixpny/public_html/industrialen-portal.eu/includes/menu.inc).
лого Рапид КБ ООД

Информация

Околовръстен път № 143 София

rapid.office@rapidkb.com

посещения: 2 200

Свали

За Контакти

Земеделска индустрия

Описание:

РАПИД КБ ООД

 

Фирма РАПИД КБ ООД е основана през 1990 г. в гр. София като дружество с ограничена отговорност и се управлява от г-н Пламен Богоев.

 

От своето създаване до днес фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAASAMAZONEFARWICKSTRAUTMANNWALTERSCHEIDи др. Този успех фирмата дължи както на силния си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, в това число и над 3000 машини CLAAS.

 

Централата на РАПИД КБ е в гр. София. Фирмата има собствени филиали в градовете Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, както и дистрибутори и посредници на територията на цялата страна.

 

Фирма РАПИД КБ  и нейните дистрибутори също така предлагат широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включващ официален квалифициран сервиз на предлаганите машини, доставка на оригинални резервни части. Сервизните техници на фирмата редовно преминават на обучения във фирмите-доставчици за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

 

Освен редовно участие в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в техниката и технологиите чрез организиране на демонстрации у нас и посещения на заводите на CLAAS и AMAZONE в чужбина.

 

Екипът на фирмата е съставен от над 60 висококвалифицирани и изключително мотивирани служители.  

 

РАПИД КБ има гъвкава организационна структура, която бързо се настройва според изискванията на пазара и постоянно привлича компетентни и амбициозни специалисти.

 

Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ обхваща територията на цялата страна и представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.

 

От своето създаване до днес фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAASAMAZONEFARWICKSTRAUTMANNWALTERSCHEIDи др
 
Централен офис:

Околовръстен път № 143

София 1407, п.к. 99
Тел.: (02) 400-80-10
Факс: (02) 860-12-85

   Резервни части:
(02) 400-80-21/22/40

   Сервиз:
(02) 400-80-24
 

Споделете: